До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підвісок із серцем — прикраса, яку обожнюють модниці

Довгий час зарезервоване виключно для Дня святого Валентина чи пристрасних зізнань у коханні серце нарешті стало великим трендом цього сезону: естетика heartcore є однією з найпопулярніших та залишиться такою і прийдешньої весни. Модниці віддають перевагу масивному підвісу в формі серця.

Цей символ, повсюдно присутній на подіумах, також поширюється на ювелірні вироби, які додають його, оновлюючи традиційні предмети — сережки-кільця, обʼємні каблучки та, звісно, намиста. Іноді така прикраса навіть стає центральною деталлю всього образу.

Реклама

Масивне серце одностайно визнано експертами моди, які відзначили, що це типове намисто 1990-х повсюдно присутнє в соціальних мережах. Чи це через його вигнуті лінії чи через шарм "дев’яностих"? Одне можна сказати напевно: цей хромований кулон, який висить на чорному шнурі чи стрічці та іноді прикрашений діамантами чи логотипом, знайшов свій шлях до найавангардніших гардеробів. Каміль Шар’єр, Анн-Віктуар Лефевр, Грес Ганем і Амака Гамелінк уже зробили прикрасу частиною свого фірмового стилю. Підвіс має багато безумовних шанувальниць, оскільки поєднує в собі свіжість і актуальність. Тому не дивно, що багато хто зробив його необхідною основою як для неофіційного, так і для парадного вбрання.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.