До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Оксамитові сумки – найсвятковіший вибір сезону

Оксамит розкішний матеріал, який цього осінньо-зимового сезону прикрашає не лише ошатні сукні чи блузи, а й сумки. Клатчі та максімоделі вбралися в оксамит різноманітних відтінків, привертаючи до себе найбільшу увагу. Vogue.ua зібрав найкрасивіші оксамитові сумки в колекціях осінь-зима 2022/2023.

Реклама

Серед дизайнерів, які доповнили свої колекції оксамитовими аксесуарами, цього сезону опинилися Alberta Ferretti, Emporio Armani та Dolce&Gabbana. Усі ці бренди зробили ставку на насичені кольори та відтінки. Так, у Alberta Ferretti моделі дефілювали подіумом з сумками розміру максі, доповненими ледь помітним ланцюжком з сяйливими каменями. Dolce&Gabbana цієї зими пропонують носити оксамитові сумки ансамблями, ланцюжки яких переплітаються на запʼясті.

У своїй лінійці Haute Couture від розкішних оксамитових аксесуарів не відійшли і Giorgio Armani. Невагомі та місткі клатчі, за допомогою яких можна створити монохромний вечірній образ, — ідеальний вибір для святкового виходу.

Vogue.ua зібрав 6 оксамитових сумок, які варто додати до свого гардеробу вже зараз.

<b>оксамитові сумки предметка</b>

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.