До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Коктейльний годинник – найкращий аксесуар для вечірки

Розкішний настрій, неперевершена атмосфера, чисте прагнення до задоволення — важко знайти кращу світлину, яка б транслювала смак життя так яскраво, як світлина Наомі Кемпбелл на вечірці 1998 року. Культове намисто Cartier Eternity з найгарнішими смарагдами (205 і 206 каратів), від якого неможливо відвести погляд. Природний і спокійний гламур — 1990-ті були простішими та стильнішими часами. І крихітний годинник Cartier Panthère, найкращий аксесуар It-girl, що ідеально доповнює вечірнє вбрання.

Реклама

Маленький коктейльний годинник — потужний і важливий аксесуар. Є щось елегантне та незворушне в тому, щоб надягти годинник на модну вечірку. Ви приходите на такі події, щоб добре провести час, але ви також усвідомлюєте, наскільки дорогоцінним є ваш час. Знати, коли покинути вечірку і справити приголомшливе враження, поки ви там, — справжня форма мистецтва. Отже, для того, щоб зробити сезон вечірок трохи веселішим — вам знадобиться ідеальний маленький коктейльний годинник. У цьому матеріалі розповідаємо, який аксесуар ідеально пасуватиме для урочистих подій, незалежно від вашого стилю.

У стилі диско

Трохи блиску на годиннику ніколи не завадить, особливо на вечірці. Звивистий Bulgari Serpenti — яскравий приклад такого аксесуара. Інший — Hermès Polka Faubourg з рожевого або жовтого золота з діамантами. Додайте до такого годинника тонкий тенісний браслет — і ваша рука засяє, немов дискокуля.

Елегантно витончений

Якщо ви непохитні у своїх переконаннях у стилі, найкращим вибором годинника для вечірки стане Cartier Tank. Цей аксесуар якнайліпше втілює сутність Cartier у своїх лініях і формі. А повністю чорний циферблат додає екстрашику.

Піднесений мінімалізм

Так, сезон вечірок вимагає гламуру, з блискітками, пір’ям чи насиченими кольорами. Проте стримана елегантність може справити не менше враження. Якщо ваш вечірній образ — це об'ємні блейзери та приталені спідниці, ідеальна чорна сукня або смокінг, то вам потрібен відповідний годинник. Chanel Première Édition Original відповідає цій атмосфері. Восьмикутний циферблат із чорним лаком, закріплений браслетом із переплетеної шкіри та ланцюжка — доказ того, що ви залишаєтеся вірними власному стилю попри обставини.

Романтичний

Якщо вам хочеться створити романтичний образ, зверніть увагу на годинник Van Cleef & Arpels. Компанія завжди поетично ставилася до часу, і це ставлення поширюється на годинники з колекції Perlée. Намистини на годиннику Perlée створені за допомогою техніки лиття, кожна намистина оброблена та відполірована вручну. Такий годинник створює елегантний і жіночний ефект, особливо в поєднанні з гільошованим циферблатом. На ремінці зі стрічкою grosgrain він не менш ефектний, ніж на ремінці з намистинами.

За матеріалом vogue.com.au

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.