До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші яскраві босоніжки цього літа

Ефектні босоніжки – те, в чому не можна собі відмовляти ніколи, адже вони не лише прикрашають гардероб, але й обдаровують свою власницю почуттям жіночністю, плавною ходою, впевненим поглядом. Крім білих базових пар взуття, які мають бути у кожної модниці в арсеналі, варто звернути увагу на яскраві босоніжки. Придивитися в цьому сезоні до соковитої цитрусової палітри, червоних кольорів, відтінків зелені та кольору морської поверхні, ефектної фуксії та наївного лавандового. Зпоміж актуальних дизайнів вибирайте босоніжки з тонкими зав'язками, що обхоплюють кісточки, пари на високій платформі, родом з 1970-х років, моделі з численними ремінцями та перемичками, варіанти з відкритою п'ятою та ошатні босоніжки, декоровані гліттером, пір'ям або каменем.

Rokh

За допомогою яскравих відтінків ви легко освіжите ваш літній стиль та зарядитеся позитивним настроєм. Вибирайте рожеві босоніжки з витонченими перемичками Rokh, які стануть вашим найзручнішим літнім взуттям і подарують вам десятки модних літніх образів. Носіть їх із бавовняними сукнями, брючними костюмами, блакитними джинсами та топами з квітковим принтом, спідницями в довжині максі та елегантними блузами. Справжній колірний бунт та різноманітність літнього взуття продемонстрували Versace – від босоніжок на ультрависокій платформі до пар, натхненних стилем 2000-х років. Тренд на максималізм, як і раніше, набирає популярності, а значить, є ще час встигнути помоднити в яскравих босоніжках з ефектним декором у вигляді пір'я Ermanno Scervino або варіанті Moschino, прикрашених блискітками. Для більш стриманого стилю робіть ставку на мюлі Valentino у відтінку фуксії або босоніжки Jason Wu Collection у життєрадісному жовтому кольорі.

Реклама
Versace
Ermanno Scervino
Versace
Moschino
Jason Wu Collection
Prabal Gurung
Valentino

Vogue.ua зібрав наймодніші босоніжки у яскравих відтінках.

<b>bright heels</b>

183293

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.