До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші білі босоніжки цього літа

Білі босоніжки – улюблене взуття streetstyle-зірок улітку. Модниці з усіх куточків світу охоче носять саме біле відкрите взуття, позаяк воно вдало доповнює будь-який гардероб. Цього сезону не бачимо жодної причини відмовити собі в задоволенні від придбання нової пари білосніжних босоніжок, особливо коли в колекціях брендів представлено безліч стильних пар. Придивіться до елегантних моделей з тонкими перемичками, які так любила носити Керрі Бредшоу у серіалі "Секс і місто" – цього літа вони в нових стилістичних інтерпретаціях. Зверніть увагу на відкрите взуття на платформі, що повернулося просто з 1970-х років, або зробіть ставку на практичні босоніжки з ремінцем біля кісточок на стійкому підборі.

Burberry

Білі босоніжки – справжня окраса літнього гардеробу, адже вони не лише надають образу свіжості й елегантності, а й круто доповнюють будь-які образи на щодень. У колекціях світових брендів цього літа можна зустріти білі пари на будь-який смак – від мінімалістичних варіантів Monot до ефектних босоніжок із монограмою Chanel. Якщо ви шукаєте лаконічне, але водночас небанальне літнє взуття на підборах, саме час зазирнути в колекції Versace, які прикрасили босоніжки витонченим ланцюжком біля кісточок. Тим часом, Loewe додали до простих білих пар незвичайні підбори, які жадібно притягують увагу оточуючих, а Burberry запропонували білі босоніжки з металевим декором на пальцях. Модниці, які скучили за високими платформами, нарешті відведуть душу з колекцією Acne Studios. А дівчата, які віддають перевагу зручності та комфорту, виберуть в'єтнамки на підборах з колекції українського бренду Marsala.

Реклама
Acne Studios
Chanel
Monot
Versace
Loewe

Vogue.ua зібрав наймодніші босоніжки цього літа – від витончених і елегантних моделей з тонкими перемичками до пар на стійких підборах або платформі.

<b>white sandals</b>

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.