До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкраще кольорове взуття цієї зими

Отримати заряд дофаміну цієї зими допоможе кольорове взуття. І хоча прийдешній 2023-й це рік чорного водяного кролика, зустрічати який радять у темному вбранні, яскраві барвисті аксесуари здатні вмить змінити настрій усього образу. Vogue.ua зібрав найгарніше кольорове взуття для тих, чия душа бажає яскравих відтінків.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Реклама

Emporio Armani
Emporio Armani

Цього сезону дизайнери не обмежилися лише кількома кольорами. У колекціях брендів можна знайти взуття на будь-який смак: від пурпурових Мері Джейн, як у Bottega Veneta, до високих металізовано-блакитних чобіт, як у молодого французького бренду Skorpios. Пристрасний полумʼяно-червоний знайшов своє місце на мюлях AGL, а насичений зелений – на святкових туфлях By Far.

AGL
AGL

By Far
By Far

Nina Ricci зробили ставку на жовте взуття, римувати яке пропонують з убранням, створеним у техніці печворку. До того ж такі аксесуари можуть стати в пригоді й у поєднанні з образом, складеним у стилі колорблокінгу. Рожеві полуботки Emporio Armani бренд радить носити з мінісукнями й короткими спідницями, а ми радо їх підтримуємо.

Nina Ricci
Nina Ricci

Skorpios
Skorpios

Vogue.ua зібрав 6 кольорових пар взуття, які точно варто додати до свого гардероба вже зараз.

<b>Alexander McQueen</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.