До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Монки — найпопулярніше взуття цього сезону

Балетки, Мері Джейн, лофери, туфлі-човники: взуття на пласкій підошві переживає свій зірковий момент цієї весни. І мабуть, найголовнішою та найзручнішою моделлю цього сезону вважаються монки — класичне взуття, що не полишає гардеробів жінок та чоловіків з ХХ століття.

Реклама

Сучасний вуличний стиль — про комфорт, але не про відмову від елегантності. Найкращим джерелом натхнення є полиця взуття батьків, яка надихає модниць на багато мікротрендів, які розвиватимуться найближчими місяцями. Одне з останніх доповнень до списку найбажаніших покупок — монки, взуття, яке можна було побачити на показі MiuMiu. Актриса Емма Коррін була однією з перших знаменитостей, хто приєднався до цього тренду, доповнивши взуття сірими шкарпетками та спортивним комплектом із двох частин, що складається з олімпійки та мініспідниці.

Монки з ремінцями — взуття, яке модниці здебільшого комбінують з костюмами. Воно є ідеальною альтернативою улюбленим білим кедам цієї весни. І хоча монки можуть здатися складними для стилізації, відповідь streetstyle-зірок однозначна: римуйте їх з шортами або мініспідницями у супроводі з колготками або шкарпетками, щоб створити ефект довших ніг.

За матеріалами vogue.es

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.