До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні базові сумки, що сподобаються не тільки мінімалістам

Є кілька речей, які потрібно усвідомлювати, інвестуючи кошти в сумку. Насамперед, треба визначитися: чи хочете ви придбати ефектну ультратрендову модель для декількох яскравих образів чи вам потрібна базова довговічна сумка на щодень. Якщо шукаєте постійний аксесуар, що буде чудово римуватися з усіма речами, то мінімалістичні сумки – найкращий вибір. Лаконічні монохромні аксесуари без зайвих деталей є позачасовим варіантом. Погодьтеся, правильна сумка може перевершити миттєві тенденції та стати універсальною річчю у вашому гардеробі, як, наприклад, HermèsBirkin, яку можна комбінувати практично з усіма образами.

Реклама

Чорні й коричневі відтінки можуть похвалитися вічною привабливістю, але кремові та білі сумки не менш універсальні у використанні, втім, за загальним визнанням, вони дещо вибагливіші у догляді. Аби ваш аксесуар виглядав цікавіше у класичній кольоровій палітрі, зверніть увагу на геометричні сумки у формі трикутника, напівмісяця чи куба. Незалежно від того, чи ви стійкий мінімаліст, що дотримується суворої лаконічної палітри, чи швидкоплинний прихильник простого стилю, Vogue.ua пропонує найкращі мінімалістичні сумки, які обіцяють дарувати вам радість не один сезон.

[GALLERYtype_gallery=listing; id=183863;]

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.