КУПИТИ КВИТКИ

Ця вінтажна сумка Louis Vuitton — наймодніший мастхев аксесуар сезону

Вінтажні сумки протягом останніх кількох років стали головними аксесуарами серед модних ентузіастів. Від Gucci Jackie до Dior Saddle — вони завжди привертають увагу. Й нещодавно на вулицях модних столиць з’явилася нова фаворитка — Louis Vuitton Neo Speedy.

Реклама.

Ця модель була вперше представлена ще у 2005 році під керівництвом Марка Джейкобса. Сумка з деніму з монограмою стала сучасною версією класичної Speedy — її оновили двома великими кишенями та блискавкою на передній частині. Колись цей аксесуар можна було побачити на таких знаменитостях, як Джессіка Сімпсон, і не дивно, що зараз він знову переживає новий сплеск популярності завдяки ностальгії за 2000-ми та модою Y2K. У 2023 році Louis Vuitton перевипустив денімову колекцію в рамках лінії LV Remix, що також посприяло відродженню інтересу до сумок того часу.

"З моменту виходу цієї нової колекції ми спостерігаємо значний ріст попиту на вінтажні денімові вироби, — розповідає Габріель Рілка, засновник Break Archive, для Vogue. — Перевипуск цих моделей показав, що сумки з деніму залишаються в тренді, тому покупці готові інвестувати у ці речі, які з часом тільки набувають цінності".

Цікаво, що окрім Neo Speedy, популярність знову набирає модель Louis Vuitton Baggy — ще одна денімова сумка з монограмою та кишенями спереду, але у м’якому силуеті. Цей дизайн, який також був представлений у 2005 році, став гітом серед модниць під час Тижня моди в Лондоні, що говорить про те, що денім знову повертається в рейтинг найактуальніших трендів.

Хоча класичні моделі Louis Vuitton з монограмою завжди мають попит, Neo Speedy та Baggy є менш відомими, але ідеальними варіантами для осінніх образів. Вони чудово поєднуються як з джинсами та замшевими куртками, так і з тренчами та теплими светрами. Денім універсальний і легко стилізується. До того ж цей матеріал лише має кращий вигляд з віком, що робить його ідеальним для тих, хто надає перевагу вінтажним покупкам.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.