До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ця сумка — втілення тихої розкоші

Для деяких шанувальників моди логотипи — це все. Тож власники таких сумок, як Hourglass від Balenciaga чи Le Grand Bambino від Jacquemus, носять їх з неабиякою гордістю. Однак є й ті, хто віддає перевагу тихій розкоші, абсолютним втіленням якої стала сумка Half Moon від The ​​Row.

Кендалл ДженнерКендалл Дженнер

Створена за зразком елегантних силуетів 1990-х, ергономічна вигнута Half Moon непомітно прилягає до плеча. Її внутрішня частина із замшевої підкладки контрастує із зовнішньою італійською шкірою, на якій дрібно й ледь помітно витиснено назву бренду.

Реклама

Ця мінімодель втілює стиль так званого прихованого достатку, який Мері-Кейт та Ешлі Олсен культивували з моменту заснування The Row у 2006 році. Почавши з ідеальної футболки, дизайнерки створили неймовірно крутий мінімалістичний гардероб. Те, що покупці готові розлучитися з тисячами доларів, є найкращим доказом якості The Row.

Гейлі БіберГейлі Бібер

Відданий фан-клуб The Row, до якого входять Зої Кравіц, Дженніфер Лоренс і Роузі Гантінгтон-Вайтлі, складається з клієнтів, які вперше занурилися у всесвіт бренду через його взуття та сумки. Фактично кожна палка прихильниця The Row має шкіряні ботильйони бренду, а також сумку Half Moon.

Краса Half Moon полягає в тому, що вона зберігатиме свою цінність як класична річ. Без логотипів, візерунків і яскравих кольорів вона стає безризиковою інвестицією. Врешті, відповідно до поточних тенденцій у світі ритейлу, покупці надають меншого значення "новим" речам і вибирають ті, що залишаються позачасовими й універсальними.

За матеріалами vogue.co.uk

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.