До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 способів зробити так, щоб гардероб мав дорогий вигляд

Не треба витрачати цілі статки, щоб мати гарний вигляд. Найдорожчі на вигляд вбрання часто мають конкретний набір якостей. Розглянемо їх на прикладі The Row — мінімалістичний бренд бездоганного крою від королев дорогого одягу Мері-Кейт та Ешлі Олсен. Попри те, що The Row справді неймовірно дорогий, лейбл пропонує одяг та аксесуари, які можуть стати вашою найкращою інвестицією. Сорочки, нейтральні тони, блейзери великого розміру — близнючки Олсен не винаходять колеса, вони тримаються ключових речей і ансамблів, які складають вишуканий гардероб. Тож, надихаючись досвідом таких брендів, як The Row, розповідаємо, як зробити так, щоб ваш одяг мав дорожчий вигляд.

1. Інвестуйте в якісні речі

Якісні предмети одягу є основою гардероба, який має дорогий вигляд. Витрачаючи більше грошей на менше речей, ви заощаджуєте кошти в довгостроковій перспективі, не купуючи один і той самий одяг сезон за сезоном. Крім того, цей підхід передбачає, що на звалище потраплятиме менше текстильних відходів, тож ви фактично рятуєте планету, інвестуючи в якість, а не у швидку моду.

Реклама
The RowThe Row
2. Комбінуйте одяг

Немає сенсу купувати купу принтованих топів і штанів — вони можуть обмежувати кількість комбінацій того чи іншого одягу. Купуйте прості речі в нейтральних тонах, як-от бежевий, чорний і білий, які ви можете носити знову й знову і поєднувати з будь-якими предметами одягу. Гардероб із речами, які можна комбінувати, — це скарбниця варіантів.

3. Костюмний одяг

Незалежно від того, чи це буде об’ємний блейзер, який можна накинути поверх усього — від джинсів до суконь-комбінацій, чи класичний жилет, гідна костюмна річ змусить вас мати дорогий вигляд. Замість купувати п’ять дешевих піджаків, інвестуйте в якісний, що слугуватиме роками.

4. Хороше взуття

Взуття завжди краще вибирати високої якості. Хорошу пару можна помітити за кілометр, особливо, якщо вона справді пасує до вбрання. Ми не говоримо про те, що вам варто викинути весь свій взуттєвий гардероб і замінити його парами, які коштують дорожче, ніж ваша місячна орендна плата. Просто намагайтеся відкладати гроші й купувати хороші кросівки, лофери чи інше шкіряне взуття.

5. Відмовтеся від синтетики

Синтетичні волокна, як-от акрил чи нейлон, зношуються швидше, ніж аналоги з натуральних волокон. Ви можете вдягнути синтетичну річ усього кілька разів, а вона вже втратить вигляд. У наші дні більшість одягу складається із суміші волокон, тому важко уявити гардероб, в якому б геть не було синтетичних матеріалів. Однак, купуючи товар, подумайте, чи можете ви купити такий самий, але з натурального матеріалу. Зі зростанням попиту на натуральні волокна, вони тепер доступніші, ніж будь-коли.

6. Читайте етикетки з догляду

Мабуть, найпростіший спосіб зробити гардероб дорогим на вигляд — це правильно доглядати за своїм одягом. Етикетки з догляду насправді потрібні, щоб розповісти вам, як прати й сушити одяг, щоб він слугував якнайдовше і зазнавав мінімальних пошкоджень. Варто читати етикетки.

Текст: Noni Grace Reginato (vogue.com.au)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.