До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Балаклава – головне придбання майбутнього сезону

Кілька сезонів тому Раф Сімонс, на той час працюючи у Calvin Klein, став першим дизайнером, який переосмислив вельми незвичний головний убір — балаклави. Використавши яскравий дизайн і варіації комбінування, Сімонс зруйнував ауру лиховісності, ​​пов’язану із цим головним убором, і дав поглянути на нього по-новому, з особливою зацікавленістю. Минулої зими ці аксесуари знову гучно заявили про себе, а прийдешнього сезону осінь-зима 2022/2023 балаклави можуть стати головною must have позицією в гардеробах усіх модниць.

Ienki Ienki

Найуніверсальнішими моделями стануть балаклави чорного кольору. Такі можна було побачити в осінньо-зимових колекціях Coperni та Proenza Schouler. І якщо раніше ці аксесуари були прерогативою винятково спортивного стилю, цього сезону вони впевнено перекочували у повсякденні образи. Так, дизайнери рекомендують носити їх із водолазками та класичними штанами, а також римувати з обʼємними жакетами, надягнутими на голе тіло.

Реклама

Не залишився осторонь тренду і український бренд Ienki Ienki, який представив балаклаву з по-дитячому наївними вушками.

Proenza Schouler
Coperni

Ще одним помітним трендом стали балакалави, виготовлені з вовни, як у колекціях Gucci, Max Mara та Brunello Cucinelli. Наперед тут виходять аксесуари в яскравих кольорах. З їх допомогою можна легко скласти дуже привабливий кольоровий монохромний образ. Gucci ж зробили ставку на спортивний стиль: у їхній колаборації з adidas можна побачити балаклаву, виконану в техніці крупного плетіння, що ідеально пасуватиме до кардиганів та джемперів, зроблених у тій самій техніці.

Gucci
Brunello Cucinelli
Max Mara

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.