До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 зіркових сумок, в які можна інвестувати

Сумка — елемент, без якого неможливо уявити цілісний образ. Так, за допомогою цього аксесуара можна розставити потрібні акценти й завершити стилістичний вектор. Щосезону дизайнери пропонують нові інтерпретації сумок, проте не варто забувати про класичні й непідвладні часу дизайни, які слугуватимуть вам не один рік.

Chanel
Chanel

Реклама

Цього сезону осінь-зима 2022/2023 модні бренди представили широкий вибір сумок, які не втратять своєї актуальності з роками, а отже в них сміливо можна інвестувати. Так, придивіться до класичної сумки Chanel Boy, нової варіації Bottega Veneta з фірмовим плетінням Intrecciato, практичного варіанта Balenciaga із чорної телячої шкіри з металевою фурнітурою кольору зістареного золота або візьміть на замітку сумку-хобо Givenchy й елегантну модель Christian Dior Lady D-Jo. До списку найбажаніших моделей також входять деконструйована модель Hermès, варіант у матовій шкірі з градієнтом Prada, коричнева модель Gucci Blondie та багато інших. Vogue.UA зібрав 20 зіркових сумок, в які можна інвестувати прямо зараз.

<b>Hermes</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.