До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мікі Рурк звернувся до світових лідерів із закликом допомогти Україні

Американський актор, сценарист та професійний боксер Мікі Рурк емоційно закликав світових лідерів надати Україні потрібне озброєння та підтримав українців у їхній боротьбі з російськими загарбниками.

У своєму Instagram-акаунті голівудський актор зазначив: "22 000 людей похилого віку, дітей та їхні родини загинули в Маріуполі від бомбардувань і ракет. Щодня, вдень і вночі, хоробрий і рішучий Президент України Зеленський просить у світу потрібну зброю, щоб захистити країну від цього жаху. Українці – хоробрий і гордий народ, який хоче жити за демократичного режиму".

Реклама

Особистий асистент Мікі Рурка – українець. Актор також поділився його історією: "Мій найкращий друг, Діма, він зі мною багато років, і він зазвичай дуже стійкий. За всі ці роки, що він зі мною, я ніколи не бачив на його обличчі страху чи занепокоєння. У Діми 12 членів сім’ї, які живуть в Україні. Щодня й кожну ніч я боюся, що Діма зайде в мої двері, і я почую, що когось із його родини вбили. Вчора вранці зайшов Діма, сів поруч зі мною без жодних емоцій і сказав, що один з його однокласників, якому було 38 років, пішов вулицею за своїм котом і отримав кілька пострілів у потилицю".

Актор уважно стежить за подіями в Україні та часто привертає увагу своїх підписників до них, поширюючи правду. Він ділиться історіями українців та постійно висловлює підтримку народові, який героїчно чинить опір окупантам.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.