До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Знайти себе": Макс Барських присвятив проникливу пісню Києву

Макс Барських представляє кліп на проникливу пісню "Знайти себе". Відео було зняте в Києві та присвячене незламному місту. Режисером став Алан Бадоєв, у кліп також увійшли кадри з особистого архіву співака, зроблені ще до початку війни.

Реклама

У кліпі ми бачимо Макса, який гуляє в серці столиці повз Національну оперу, Золоті ворота. "Цю відеороботу ми присвятили Києву незламній фортеці, яка вже майже півтора року є недосяжною ціллю загарбників, коментує роботу Алан Бадоєв. Попри ракетні обстріли, блекаути, повітряні тривоги та нескінченні погрози це місто пульсує, його серце нестримно сповнене жагою до життя. І саме це життя ми намагалися підкреслити".

Нагадаємо, що на честь синглу "Знайти себе" таку ж саму назву отримав і всеукраїнський тур Барських, який стартує вже 12 червня у Києві. Тим часом зараз артист знаходиться в міжнародному турі, що розпочався в Польщі. В Європі Макс виконує зокрема і ті треки, які вже стали для українців музичними символами останнього року: "Буде весна", "Мамо, не плач", "Don't Fuck With Ukraine", "Чекай мене".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.