До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

#VOICESOFNATION: Артем Пивоваров виконує пісню "Ой, на горі"

Vogue UA разом із ЦУМ Київ продовжує #VOICESOFNATION – проєкт з участю українських артистів і зірок спорту, спрямований на промоцію української пісні й поезії та підтримку нашої країни у світі. Наступний його учасник – співак Артем Пивоваров, який виконав для нас пісню "Ой, на горі".

"„Ой на горі" описує реальність багатьох сучасних українців, мільйони сімей були змушені розлучитися й відчути біль втрати. Оригінальна версія народної пісні навіює сум, – розповідає Артем Пивоваров. – У Pivovarov Production ми змінили посил та створили нову версію, що несе надію та світло. Цей настрій також передає сутність нашого народу. Адже хоч як важко, українці ніколи не здаються".

Реклама

Довідка Vogue:

ЦУМ Київ – єдиний в Україні класичний універмаг, у якому представлені найкращі світові бренди одягу, взуття, товари для дітей і дому тощо. У портфоліо універмагу сьогодні можна побачити як імена відомих іноземних брендів – Marni, Stella McCartney, Victoria Beckham та Proenza Schouler, так і видатних українських дизайнерів – Anna October, Litkovskaya, GUDU, Frolov, Bobkova. Підтримка української моди, культури та молодих талантів завжди була серед головних цінностей універмагу.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.