До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українка Таню Муіньо зняла кліп на трек Елтона Джона та Брітні Спірс

Українська режисерка Таню Муіньо й далі підкорює світ. Сьогодні Таню, яка місяць тому дістала дві нагороди Video Music Awards за відео для Гаррі Стайлса, представляє нову зіркову роботу. Це кліп Hold Me Closer на спільний трек Елтона Джона та Брітні Спірс. Яскраве танцювальне відео було знято в Мехіко-Сіті.

За словами Таню Муіньо, це знімання було особливим для неї, адже і Елтон Джон, і Брітні Спірс — музиканти, на музиці яких вона виросла. "Це було емоційним для мене, оскільки я росла разом з Брітні. Після перегляду „Slave For You" я вирішила, що хочу стати режисеркою відео. А Елтон Джон — це ікона, слухаючи його, виросла не тільки я, а й увесь світ!"

Реклама

Hold Me Closer

Кліп на пісню Hold Me Closer — це романтична танцювальна історія, що розвивається на тлі неймовірних краєвидів Мехіко-Сіті. "Почавши роботу над цим відео, я знала, що в глядачів і шанувальників буде багато емоційних сподівань, — розповідає режисерка. — З огляду на цю відповідальність, я мала зробити щось несподіване. Танець був якраз тією ідею, яка могла змусити Елтона й Брітні пишатися цим відео. Щоб показати цю магію, ми зняли всі мої улюблені архітектурні місця в Мехіко й запросили хореографа Джейкоба Джонаса, який створює найкращу сучасну хореографію на сьогодні. Отримати найкращих танцюристів, команду й дістати доступ до деяких найзакритіших місць у світі було просто, оскільки всі хотіли працювати з Елтоном Джоном і бути частиною його спадщини".

Таню Муіньо

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.