До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

У поп-ап-просторі "Кудрявка" пройде благодійний музичний вечір, присвячений Криму

22 серпня поп-ап "Кудрявка" та культурний простір "AБО records" влаштовують благодійний музичний вечір, присвячений Криму. Захід натхнений зіном фотографки Ані Брудної You are always on my mind, у якому зібрані кримські підліткові архіви авторки та її друзів з початку 2010-х років.

Реклама

Ялта, походи в ліс, літнє та зимове море, перші самостійні подорожі, ночі біля багаття, кримські кипариси, світанки та заходи сонця, перше кохання. Збірка Ані Брудної, авторки обкладинки літнього числа Vogue Ukraine, передає щемке відчуття краси, що минає, і часу, який ніколи не повториться. Водночас спогади про цей час, такий прекрасний, щасливий і вільний, наповнюють, роблять сильнішими і стійкішими та дають сили рухатися вперед.

"Я дуже сумую за Кримом, — коментує Аня Брудна, яка народилась і виросла в Ялті. — Здається, що з початку окупації не було жодного дня, коли я не думала про дім і про те, що в нас забрала росія. Важко повірити, що минуло вже 10 років. Час невпинно мчить, саме тому нам так важливо пам’ятати: поки є наша пам'ять, поки ми зберігаємо цей зв'язок, у нас є Крим".

Назва зіну, You are always on my mind, — насамперед зізнання в любові кримському півострову, але водночас і метафора того, на чому тримається наше суспільство сьогодні. Ми щодня думаємо одне про одного: цивільні про військових, військові — про своїх близьких в тилу, лікарі та парамедики — про порятунок тих, кому вони потрібні понад усе. Саме тому ця подія є благодійною: на заході збиратимуть кошти на евакуаційне авто для парамедикині Анастасії Зрожевської, яка рятує життя захисників та захисниць на одному з найгарячіших напрямків фронту.

Музичну атмосферу вечора створюватиме Яна Павлова, київська електронна композиторка та вокалістка, яка тяжіє до експериментів з музичними жанрами, відомий український диджей Roman K, родом з Криму, та саунд-артистка Noorj, теж кримчанка. Пригощати особливим пивом буде SPIN: beer bar — 100% коштів від продажу пива буде спрямовано на збір. А в сувенірному магазині на локації можна буде придбати пляжні рушники з принтами авторства Ані Брудної, натхнені тими, що на початку 2010-х продавалися в її рідній Ялті.

Подія відбудеться у двох гостинних просторах — "Кудрявка pop-up" і "AБО records", розташованих поруч на території лікеро-горілчаного заводу, ревіталізацією якого займається "Ковальська". Благодійний внесок, який дає можливість приєднатися до заходу, — 950 гривень. У подарунок гості отримують зін You are always on my mind. Всі кошти спрямують на збір для парамедикині Анастасії Зрожевської.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.