До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Син Леннона порушив обіцянку ніколи не виконувати пісню батька, щоб підтримати України

Джуліан Леннон, син одного із засновників гурту The Beatles Джона Леннона, вперше виконав пісню батька Imagine, підтримавши кампанію Stand Up for Ukraine. Він обіцяв виконати пісню, тільки якщо настане кінець світу.

Джуліан ЛеннонДжуліан Леннон

Ролик зі своїм виконанням Джуліан Леннон опублікував у соціальних мережах. Зокрема, він написав у Twitter: "Війна в Україні – це неймовірна трагедія. Як людина і як артист я почувався зобов’язаним відповісти найбільш значущим способом, яким міг. Тому сьогодні я вперше публічно виконав пісню мого тата Imagine".

Реклама

"Чому саме зараз, після всіх цих років? Я завжди казав, що єдиний раз, коли я міг би заспівати Imagine, був би кінець світу, — зазначає Леннон в описі відео на YouTube. — Але його тексти демонструють наше колективне бажання миру в усьому світі. Адже в цій пісні ми переносимося в простір, де любов і єдність стають нашою реальністю, хоча б на мить. Пісня відбиває світло в кінці тунелю, на яке ми всі сподіваємося. У результаті безперервного вбивчого насилля мільйони невинних сімей були змушені покинути затишок своїх домівок та шукати притулку в іншому місці. Я закликаю світових лідерів і всіх, хто вірить у почуття Imagine, стати на захист біженців у всьому світі! Будь ласка, захищайте та жертвуйте від серця. #StandUpForUkraine".

До глобальної ініціативи Stand Up For Ukraine долучилося багато інших співаків, акторів та публічних осіб у всьому світі. Зокрема, гурти Metallica, Måneskin, Pink Floyd. Приєднатися до акції збору коштів для України закликали Селін Діон, Ленні Кравіц, Оззі Осборн, Х’ю Джекман, Опра Вінфрі та чимало інших світових знаменитостей.

Про те, як зірки допомагають українцям у війні з росією, читайте в матеріалі vogue.ua за посиланням.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.