До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Помер Алек Джон Сач – співзасновник легендарного рок-гурту Bon Jovi

У віці 70 років помер американський музикант Алек Джон Сач. Він був співзасновником та бас-гітаристом легендарного рок-гурту Bon Jovi. Про його смерть повідомила пресслужба колективу 5 червня в офіційному Twitter-акаунті. "Наші серця розбиті звісткою про смерть нашого дорогого друга Алека Джона Сача. Як один із засновників Bon Jovi, Алек був невіддільною частиною створення гурту. Нам його бракуватиме", – йдеться в повідомленні.

Алек Джон народився в Нью-Йорку в 1951 році. У 1983 приєднався до гурту Bon Jovi, що тоді тільки зароджувався. Алек привів до гурту гітариста Річі Самбора та барабанщика Тіко Торреса, з якими він виступав у складі колективів Message та Phantom’s Opera. Під час роботи з Bon Jovi Алек записав п’ять альбомів. Окрім гри на бас-гітарі, Сач іноді виконував вокальні партії. Музикант провів близько 11 років у колективі і залишив його в 1994 році. Згодом у 2018 році музикант вирішив возз’єднатися з гуртом на заході з нагоди його внесення до списку Зали слави рок-н-ролу в американському Клівленді, штат Огайо.

Алек Джон Сач, 2018
Гурт Bon Jovi, 2018

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.