До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Поклик": Джамала випустила мініальбом, написаний під час розлуки з домом

До нового мініальбому Джамали ввійшли чотири пронизливі треки, створені в різних куточках Європи, під час вимушеної розлуки артистки з домом. Почути новий альбом наживо можна буде в київському Музеї Ханенків, а також на концертах у Варшаві та Кракові вже в листопаді.

Реклама

Новий реліз Джамали — зворушлива, дуже ніжна й гармонійна робота, присвячена любові, дому, дітям та, звісно, мужності. Так, фінальний трек "Сину" Джамала написала на основі відомого вірша Василя Симоненка, який закінчується особливими для кожного українця рядками:

Можна все на світі вибирати, сину,
Вибрати не можна тільки Батьківщину.

"За цей рік багато хто з нас почув свій поклик, — розповідає артистка. — Боротися. Рятувати. Любити. Для мене цей запис сповнений теплих почуттів до сміливих людей, які ніби все життя невтомно борються за власну волю й величну культуру". Попри електронне звучання запису, у релізі можна почути й кримськотатарський інструмент дойру, і народний спів.

Джамала представить новий матеріал наживо 5 листопада в Національному музеї мистецтв імені Ханенків, який 10 жовтня постраждав від обстрілів з боку рф. Усі кошти з продажу квитків спрямують на благодійні потреби. У доступі — лише 50 квитків-донатів. 13 і 15 листопада "Поклик" можна почути у Варшаві та Кракові.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.