До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий фестиваль "На часі" стане присвятою дню покровителя воїнів

6 травня, до дня пам’яті Георгія Побідоносця, організатори проведуть 8-й "На часі". Цього разу фестиваль пройде в Малій Опері.

Реклама

"Ми не тільки відкриваємо нові імена української культури, але й експериментуємо з форматами та стилями, а також з локаціями. Отож ми раді оголосити про новий захід разом з Малою Оперою, який відбудеться 6 травня — у день пам'яті Георгія Побідоносця, образу, з якого починалась наша історія. Він також є покровителем воїнів та всіх, хто опинився в зоні бойових дій — тобто нас усіх", — оголосили організатори у своєму телеграм-каналі.

Цього разу на гостей заходу чекають три сцени, маркет, артгаусні фільми, тату та пірсинг-корнер, а також декілька нових розваг. Серед артистів, що виступлять на "На часі", будуть Lama, "Плерома", sexnesc, Sobakka, Soul delusion, Berliner Doner, jockii druce, "Пацюк та Сонячні Котики", JORDEE, Tymur B, Seba Korecky (Vertuha), Prince Tarik I та багато інших. Також "На часі" представлять численні виставки таких авторів, як Weetrina, Роман Михайлов, Характер, Жанна Кадирова, Вітя Кравець та інших.

В продажу всього 1000 квитків, які можна придбати тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.