До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ЛУНА зіграє благодійний концерт у Києві

Українська співачка ЛУНА після європейських концертів — Варшава, Берлін, Тель-Авів, Прага — завершує осінній тур благодійним концертом удома. Концерт відбудеться 10 грудня в Києві в Stereo Plaza. Гроші від квитків підуть на потреби України, а для військових вхід на подію — безплатний.

Реклама

Луна — це сучасний погляд на українську популярну музику, яка поєднує чуттєву подачу, любовну тематику, а також танцювальне звучання, сповнене нічного вайбу та електроніки. Саме звук живих гітар, барабанів та клавішних перетворюють кожну пісню Луни на оголені почуття, сповнені жіночої енергії й сили.

Луна запрошує на свій концерт, щоби пригадати в пам’яті важливі особисті події й поринути у вир емоцій під головні гіти співачки, які стали символом найщиріших почуттів 2010-х . На концерті співачки вперше пролунають live-версії українськомовних пісень, що вийшли восени 2022: "Сльози ллють дівчата", "Пелікан", "Ще раз".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.