КУПИТИ КВИТКИ

"Кохаю, але не зовсім": танці та свобода у новому кліпі DOROFEEVA

Співачка Надя Дорофєєва випустила кліп на пісню "Кохаю, але не зовсім", який і до свого релізу встиг стати гітом. Трек був написаний рік тому, і до цього DOROFEEVA виконувала його тільки на концертах. Проте пісня дуже полюбилася слухачам: "Ви вивчили слова задовго до релізу і назнімали майже 10 тисяч тіктоків, які зібрали понад 2,5 млн переглядів", написала Надя в своєму Інстаграм, звертаючись до прихильників.

Реклама.

Кліп "Кохаю, але не зовсім" знятий у мінімалістичній манері і без додаткових ефектів: впродовж трьох хвилин DOROFEEVA танцює і насолоджується свободою. Режисер кліпу — Інді Хаїт, відомий, зокрема, своїми відеороботами для гурту LATEXFAUNA. Трек "Кохаю, але не зовсім" був написаний рік тому разом з музикантом та ресторатором Мішою Кацуріним та саундпродсюером Іваном Кліменком.

Надя Дорофеєва, фото – Andrew Grey
Надя Дорофеєва, фото – Andrew Grey

Цей гіт, а також інші пісні DOROFEEVA, можна буде почути на її живих концертах вже найближчим часом. Так, у серпні артистка зіграє концерт у Дніпрі, а вже 9 вересня дасть великий концерт у Варшаві.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.