До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вотсап: DOROFEEVA представила новий кліп

"Розлука, відстань, розставання, емоційна напруга, внутрішній надрив і розпач — це те, що переживає багато людей зараз. Я бачу ці історії щодня, відчуваю їх, пропускаю крізь себе. Тому пісня "Вотсап" така надривна, настільки переповнена емоціями. Це моя найсерйозніша пісня, вона нова для мене — за змістом і за вокальною подачею," — розповідає DOROFEEVA про свою нову роботу.

Настрій пісні надихнув режисера кліпу Інді Хаіта на нестандартне відео: "Я шукав підхід, щоб передати надрив та емоційність, які є у пісні, і саме вона підказала мені рішення у вигляді крутої барабанної партії. Я вирішив показати дівчину, яка важко переживає розлуку і весь свій біль та розпач вкладає в кожен удар барабанної палички. Вона грає і грає, поки сили не закінчуються".

Реклама

DOROFEEVA
DOROFEEVA

Якщо на перший погляд здається, що темп гри — ефект монтажу, то ні — все відбувалося по-справжньому. Надя Дорофєєва менш ніж за тиждень опанувала новий для себе інструмент: "Музика — те, що мене завжди лікує. А коли Інді запропонував грати на барабанах у кліпі, я спочатку посміялася, тому що це нереально, а потім зрозуміла, що треба додавати творчих проявів до свого життя, робити щось понад… Навіть не уявляла, що в мене такий хист до барабанів і що мені так сподобається".

DOROFEEVA
DOROFEEVA

До речі, "Вотсап" — друга пісня, написана разом із Мішею Кацуріним. Перша, "Щоб не було", стала улюбленим гітом для багатьох українців — це підтверджують понад 5 млн переглядів на YouTube.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.