До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Канал "Україна" об’єднав зірок у новому патріотичному проєкті

Телеканал "Україна" разом з найпопулярнішими артистами вітчизняного шоубізнесу презентував трек "Ми з України" – учасники цього масштабного проєкту називають його піснею незламності нашого народу.

Реліз кліпу відбувся 23 червня на YouTube каналу "Україна", а дату прем’єри вибрано не випадково, адже саме сьогодні Європейський Союз ухвалив рішення щодо статусу кандидата для України. Нам дали зелено світло.

Реклама

"Саме за європейські цінності та мир в усій Європі борються сьогодні з російською навалою найкращі сини й доньки нашої країни, – розказують організатори проєкту. – Єдність українців перед лицем ворога вражає увесь світ. Боротьба за майбутнє України триває на фронті й у тилу. Військові, волонтери, всі українці своєю самовідданістю й невтомною працею щодня наближають нашу перемогу. Пісня також – це душа України, тому ми раді були об’єднати найвідоміших українських зірок, і вкотре показати світові мужність і міць нашого народу. Ми не здамося, не зламаємося й не віддамо нашої землі, бо ми з України".

Тіна Кароль

До створення патріотичного гіта долучилися: Оля Полякова, Михайло Хома (DZIDZIO), Наталія Могилевська, Тіна Кароль, Фагот, Юлія Саніна (гурт "The HARDKISS"), MELOVIN, Оля Цибульська, ALEKSEEV, NK | Настя Каменських, Злата Огнєвіч, Олександра Заріцька (гурт "KAZKA"), Сергій Бабкін, Артем Пивоваров, Муаяд Абдельрахім (переможець проєкту "Співають всі!"), а також ведучі каналу "Україна" Володимир Остапчук та Олексій Суханов.

Олександра Заріцька
Сергій Бабкін
Злата Огнєвіч

Автори пісні "Ми з України": Артур Желєзняк і Маша Лічі на замовлення телеканалу "Україна"

Аранжування треку: Сергій Грачов

Режисер кліпу: Костянтин Гордієнко

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.