До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт TVORCHI присвятив пісню українським кібервійськам

Гурт TVORCHI, що цього року представлятиме Україну на "Євробаченні", презентує новий трек та кліп Hidden Code. Пісня є присвятою українським кібервійськам і стала саундтреком до стрічки "Перший код", прем'єра якого запланована на весну.

Реклама

Hidden Code — стильний танцювальний трек, який з перших секунд заряджає енергією, що символічно передає потужний дух українських кібвервійськ. "Трек Hidden Code про суперменів IT-галузі, які за лаштунками створюють нову історію українського спротиву ворогові. Наші кібервійська з першого дня повномасштабної війни демонструють нереальну силу та єдність" — коментують TVORCHI.

"Перший Код" — це документальний фільм про започаткування айті в Україні і про те, яку роль у нашому спротиву зіграли українські айтівці. Стрічка охоплює період від створення українськими інженерами першого комп’ютера і до сьогодення, коли ІТ-сектор став не лише потужною індустрією, а й важливим фронтом у війні з Росією. Подивитися "Перший код" можна буде навесні — зокрема і на Netflix.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.