До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

TVORCHI представили трек про незламність українців

Heart of Steel — потужний та динамічний трек гурту TVORCHI, який музиканти присвячують незламності та волі. Сингл увійде до однойменного EP, який вийде в кінці грудня. Також вже 17 грудня артисти представлять Heart of Steel у фіналі Національного відбору на "Євробачення".

Реклама

Спробувати взяти участь у відборі на Євробачення музикантів надихнула саме ця пісня (два роки тому TVORCHI вже брали участь у конкурсі). "Ми знову у грі, тому що написали пісню, якою нам є що сказати Європі та світові, — розповіли TVORCHI. — Вона про кожного, хто попри всю безвихідь носить у грудях сталеве серце і йде вперед. А сьогодні це всі ми. В нашій пісні є рядки: "Не бійтеся говорити те, що ви думаєте. Тому що як би погано не було, хтось слухає". Ми хочемо, щоб про нашу незламність почули всюди".

За задумкою артистів, ламаний ритм в середині пісні передає стан, коли буває важко, але ти стоїш та посміхаєшся і ти непробивний. Синтезовані вокальні мелодії в синергії з живим вокалом Джеффрі створюють ефект паралельної реальності зі всім світом, в якій ми зараз живемо.

Почути Heart of Steel наживо можна буде вже 17 грудня у фіналі Національного відбору на "Євробачення". Нагадуємо, що цього року голосувати за улюблених виконавців можна через додаток "Дія".

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.