До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт TVORCHI на відкритті "Євробачення" символічно привернув увагу до українських дітей

7 травня у Ліверпулі відбулося відкриття "Євробачення". Гурт TVORCHI, який цього року представляє на конкурсі Україну, використав можливість виходу на блакитний хідник "Євробачення", аби вкотре привернути увагу до подій в України. Музиканти з'явилися у костюмах, на яких написані імена та вага передчасно народжених українських дітей за час повномасштабної війни.

Реклама

Ці символічні образи — частина важливої ініціативи TVORCHI та фандрейзингової платформи UNITED24. Її мета — залучити міжнародну підтримку на конкурсі "Євробачення" та зібрати 10 млн грн для придбання 10 інкубаторів для порятунку немовлят, які з'явилися на світ раніше та не можуть вижити без спеціальної допомоги. Адже згідно статистики через війну кількість передчасно народжених дітей зросла щонайменше на 15%.

"У нашій пісні Heart of Steel є слова: "Світ палає, а ти дій". У найважчі часи ми повинні бути єдині, ми мусимо допомагати тим, хто цього потребує", — коментує дует TVORCHI. — Як-от маленьким українцям, які народилися під час війни. Ми маємо за честь розповідати про цю ініціативу під час "Євробачення" та залучати підтримку з усього світу".

Нагадаємо, що TVORCHI представляють Україну з електронним треком Heart of Steel. Вони виступатимуть у гранд-фіналі конкурсу 13 травня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.