До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт The Hardkiss випустив кавер на піснію Гайтани "Два вікна"

Гурт The Hardkiss записав кавер на одну з найпопулярніших пісень 2000-х — гіт Гайтани "Два вікна". Трек вийшов в 2007 році в альбомі Гайтани "Капли дождя" і миттєво завоював серця фанатів артистки. Через майже 16 років нове життя йому дали музиканти з The Hardkiss та фронтвумен гурту Юлія Саніна. Кавер звучить неймовірно енергійно, а музиканти зазначають, що дуже хотіли, щоби новий сингл був не тільки драйвовим, але й по-справжньому весняним.

Реклама

"Два роки тому ми виконали маленький шматочок пісні "Два вікна" на концерті до Дня Незалежності України на Софійській площі Києва, — розповідає Юлія Саніна. — Відтоді наші слухачі дуже просили зробити повну версію каверу на цей трек Гайтани. Ба більше, місяць тому вони влаштували флешмоб у TikTok. Нам нічого не лишалося, як виконати це бажання. Я чудово розумію людей: це одна з моїх найулюбленіших пісень шкільних років. У тому стилі 2000-х ми й зробили відео".

The Hardkiss
The Hardkiss

Нагадаємо, що вже найближчими днями The Hardkiss вирушають у велике благодійне турне світом. Концерти пройдуть у Лондоні, Барселоні, Варшаві, також запланований масштабний тур Штатами.

Фото: Наташа Іванова

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.