До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 найкращих пісень, які допоможуть вам встати з ліжка та розпочати день

Нове дослідження виявило найкращі пісні, з якими можна швидко встати з ліжка. Проаналізувавши понад 600 000 пісень із 3000 списків відтворення Spotify, які містять слова wake up, motivation та feel good, експерти компанії Bed Kingdom ранжували треки на основі їхньої енергійності, танцювальності та валентності, щоб визначити найкращі мелодії для початку дня.

10. The Weeknd — Popular (feat. Playboi Carti & Madonna)

Реклама

Трек Popular від The Weeknd, який зібрав понад 80 мільйонів офіційних аудіопрослуховувань та переглядів музичного відео, став десятою найкращою піснею для пробудження. The Weeknd та Мадонна створювали Popular для оригінального серіалу HBO "Ідол".

9. Calvin Harris — Feel So Close

Feel So Close Келвіна Гарріса, яку переглянули понад 300 мільйонів разів на ютубі, є дев’ятою найкращою піснею у цьому дослідженні. Цей трек особливо примітний тим, що в ньому Гарріс повернувся до співу після того, як раніше заявив, що припинив співати на концертах, аби бути універсальнішим музикантом.

8. Spice Girls — Wannabe

Wannabe від Spice Girls, яка зібрала понад 600 мільйонів переглядів на ютубі з моменту завантаження на платформу, є восьмою найкращою піснею для пробудження. Цей дебютний сингл гурту приніс йому світову популярність і став знаковим для попмузики 1990-х, демонструючи безпосередній і тривалий вплив групи на попкультуру.

7. Travis Scott — I KNOW ?

Трек I KNOW ? Тревіса Скотта має найвищу оцінку в категорії "танцювальність" у цьому списку, що допомогло йому посісти сьоме місце у рейтингу. Пісня присвячена особистому досвіду Тревіса Скотта. Він чесно та вразливо розповідає про складнощі приватного життя.

6. Redbone — Come and Get Your Love

Come and Get Your Love від Redbone посідає шосте місце в цьому дослідженні. Цей гіт 1974 року став популярним у сучасної аудиторії після того, як прозвучав у стрічці "Вартові галактики" (2014).

5. Rupert Holmes — Escape (The Pina Colada Song)

Escape Руперта Голмса посідає п’яте місце в цьому дослідженні. Ця пісня здобула нових слухачів також завдяки фільму "Вартові галактики". А ще раніше, 2004 року, цей культовий трек 1970-х звучав у мультфільмі "Шрек".

4. Mark Ronson — Uptown Funk (feat. Bruno Mars)

Пісня Uptown Funk посідає четверте місце в цьому списку. Цей трек за участю Бруно Марса досяг світового успіху, очоливши гіт-паради в 19 країнах. Поєднання фанкових і сучасних мотивів, а також вірусні танцювальні відео, зняті під неї, зробили цю пісню сучасною класикою.

3. Paul Russell — Lil Boo Thang

Пол Рассел та його трек Lil Boo Thang посідають третє місце в цьому дослідженні. Lil Boo Thang, яка звучала в безлічі відео в тіктоку, стала вірусним гітом сучасності. Ця пісня поєднує фанк 1970-х із сучасними мотивами та демонструє, яку силу соціальні мережі мають у популяризації музики.

2. Outkast — Hey Ya!

Hey Ya! від Outkast є другою найкращою піснею для пробудження. Цей жанровий гіт 2003 року поєднав у собі фанк, реп і поп у незабутній гімн. З цією піснею, відомою своїм приспівом і енергійністю, разом із культовим музичним кліпом, Outkast залишив по собі слід у музиці та попкультурі.

1. Kendrick Lamar — HUMBLE. (SKRILLEX REMIX)

Ремікс Skrillex на пісню HUMBLE. Кендріка Ламара є найкращою піснею для пробудження. Він містить знакові електронні танцювальні елементи, що відрізняють трек від його оригіналу. Оригінальна пісня та її багате на символи музичне відео набрало понад 950 мільйонів переглядів на ютубі. Окрім того, HUMBLE. отримала визнання критиків, що вилилося зокрема в шість нагород MTV Video Music Awards.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.