До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рецепт пряного пасхального печива від Єлизавети II

Минулими вихідними західний світ відсвяткував Великдень, а британська королевська родина як завжди готувала пряне пасхальне печиво. Запрошуємо ознайомитися з рецептом від королівських кондитерів.

Photo: @theroyalfamily

Інгредієнти

Для тіста:

Реклама

350 г борошна;

5 г соди для випічки;

10 г меленого імбиру;

5 г кориці;

125 г несолоного масла;

175 г світлого м’якого коричневого цукру;

1 яйце;

60 г цукрового "золотого" сиропу.

Для глазурі:

2 яєчні білки;

600 г цукрової пудри;

харчовий барвник на ваш вибір.

Приготування

Тісто:

Розігрійте духовку до 170 ℃.

У мисці змішайте борошно, соду й спеції. Далі додайте нарізане кубиками масло й перемішайте масу до консистенції, схожої на крихти. Додайте цукор. Потім яйце й сироп і перемішайте, поки не вийде тісто.

Тісто розкатати до товщини 5 мм. Використовуйте спеціальні формочки для печива або картонні шаблони, щоб надати печиву бажаної форми.

Викладіть печиво на антипригарний килимок або пергаментний папір і випікайте на середній полиці вашої духовки 12—15 хвилин.

Випікайте печиво, поки воно не зберігатиме свою форму й не стане золотистого кольору.

Перед тим, як прикрашати глазур’ю, готове печиво треба повністю остудити.

Глазур:

Додати 1 яєчний білок до 600 г цукрової пудри й збити до однорідної маси. Глазур має бути плавної текстури, не розшаровуватися й тримати форму.

Щоб глазурі вистачило на все печиво, додайте ще один яєчний білок, аби розбавити суміш.

Прикрасьте печиво та насолоджуйтеся!

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.