До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як одягатися на вулицю в разі вимкненого вуличного освітлення

За останні 10 днів росія обстріляла до 30% об’єктів, що належать до критично важливих для енергетичної безпеки нашої країни. Через це кожному українцеві треба максимально скоротити споживання електрики, щоб допомогти енергетикам. Крім того, у всіх українських містах у вечірній час планується вимикати вуличне освітлення, а це означає, що нам треба мати з собою не лише ліхтарик, щоб освітлювати дорогу попереду себе, а й бути вдягненими так, щоб нас могли побачити інші, передусім водії. Розповідаємо, як одягнутися на вулицю, коли навколо темрява.

– Вибирайте речі світлих кольорів. Це не обов’язково має бути щось тільки біле – молочні й пастельні відтінки також згодяться. Ідеально, якщо світлою буде приблизно половина одягу – верх чи низ.

Реклама

– Додайте світловідбивні елементи одягу. Це може бути браслет, стрічка на рюкзак або повноцінний жилет, який на себе вдягають велосипедисти. За поліційною статистикою, світловідбивачі зменшують ризик зіткнення з авто вп’ятеро. Важливо – світловідбивні елементи краще розміщувати з боку руху автомобіля стосовно вас, а також на рухомих частинах тіла (передпліччя, гомілки, зап’ястки, кісточки).

– Подбайте про світловідбивні елементи на дитячому одязі. Їх краще розміщувати на рівні голови, корпуса й рук. Це пов’язано з тим, що через менший зріст вони менш помітні на дорогах.

– Придбайте для своїх домашніх улюбленців нашийники, що світяться, або одяг зі світловідбивними елементами.

– Найкраще помітні елементи жовтого кольору розміром понад 15 квадратних сантиметрів.

– За можливості залишайтеся ввечері вдома – запалюйте свічки, обіймайтеся та заощаджуйте електроенергію.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.