До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві вдруге пройде благодійний мистецький захід "На часі"

У червні на Подолі в Києві минув перший благодійний мистецький захід "На часі", що мав на меті підтримати творчі об’єднання Стрічкоткацької фабрики. Фестиваль відвідали майже 2000 гостей, а організаторам вдалося зібрати 203 700 гривень на благодійні цілі. 23 липня відбудеться друга подія "На часі", де заплановані спортивний тенісний турнір, концертні виступи на 13 локаціях, мистецький ярмарок і модний маркет, лекційна та перформативна програми, виставка сучасного мистецтва з фокусом на NFT і перформанс.

"Довіра, яку дістав перший захід „На часі", — це майже дві тисячі відвідувачів та численні публікації в українських і закордонних виданнях. Також удалося засвідчити на практиці, що актуальна культура є потрібною, самодостатньою та спроможною об’єднувати людей. Фестиваль став помітною подією суспільного життя Києва, оскільки містить як мистецький, так і соціальний складник: підтримує митців, розкриває різноманіття культурного процесу країни, а також спрямовує зібрані кошти на благодійність та підтримку ЗСУ. „На часі" — це історії про нас сьогодні, про нашу країну, культуру й мистецтво як невіддільну частину реальності", — кажуть організатори у своєму Telegram-каналі.

Реклама

Цього разу на гостей чекають нові сцени, серед яких Black Ambient Stage з живими виступами артистів лейблу "Важка культура", сцена лейблу "Світанок", Noise Stage з потужним саундом з DIY-пристроїв, електрогітар, синтезаторів тощо, DVIR розмістить спільноту музикантів і лейбл Peauty fute, що надихаються футуристичною архітектурою та космічними станціями. В Otel’ пройдуть виступи EL Kravchuk, TUCHA та багатьох інших локальних і регіональних артистів.

Другий благодійний мистецький захід "На часі" відбудеться 23 липня та триватиме з 12:00 до 22:00.
Ціна: 300 грн, на вході — 400 грн.
Адреса: вул. Нижньоюрківська, 31

Всі кошти спрямують на підтримку ГО "СТРІЧКОТКАЦЬКА ФАБРИКА" та українських митців і музикантів.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.