До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українці зможуть отримати безплатну психологічну допомогу

Кожен українець без винятку нині перебуває в епіцентрі травми. Щоб упоратися з цим, нам потрібна допомога – близьких, друзів та, безумовно, професіоналів. Для тих, хто в цей непростий час шукає психологічної підтримки, в Україні почала працювати платформа Mindly, мета якої – зробити послуги професійних психологів доступними для кожного українця. Всі послуги надаються безплатно – або за донейт на ваш розсуд.

"Наразі наша місія є соціальною, – розповідає засновник платформи Дмитро Подолєв. – "Ми прагнемо, щоб у ці складні часи всі українці мали змогу отримати безплатну терапію. Для реєстрації на платформі достатньо української банківської картки. Але наші психологи отримують оплату за всі проведені сесії, бо ми не віримо в безплатну працю. Вони перебувають так само в Україні, мають сім’ї, які треба утримувати, та емоційно дуже вкладаються у свою роботу. Ви можете придбати консультацію для себе і в такий спосіб допомогти тим, хто її потребує, або зробити офіційний донейт".

Перевагою платформи є те, що людина може безплатно отримати не одноразову консультацію, а повноцінну довгострокову терапію, що допоможе пропрацювати конкретну психологічну проблему та отримати результат. Нині на платформі вже зареєстровано 3000 користувачів і проведено понад 1 000 сесій.

Реклама

Навчитися жити усвідомлено – надважливо. Маємо памʼятати це завжди, а особливо в такі непрості часи.

Записатися на консультацію можна за посиланням

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.