До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Україна нагороджує: "Відзнаку миру" вручено компанії Google

Google-тренд, який справді тішить: компанія Google з перших днів війни допомагає Україні на інформаційному фронті. Тому вона стала першою компанією, яка дістала "Відзнаку миру", що її запровадив Президент України Володимир Зеленський.

Фото: https://thedigital.gov.ua/

"З 24 лютого почалася нова історія не тільки України, а й міжнародної спільноти. Світ змінюється, стара система більше не працює. Усі мають виразити чітку позицію, кого вони підтримують. Цією нагородою нам приємно підкреслити, що компанія Google — великий друг України. Буквально з перших днів війни ви почали допомагати нам на інформаційному фронті, безліччю ініціатив для бізнесу та найголовніше — гуманітарною підтримкою наших громадян", — зазначив віцепрем’єр-міністр — міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у Давосі.

Реклама

З початку повномасштабного вторгнення Google.org і працівники Google зробили мільйонні пожертви та надали гранти на суму $45 млн. Крім того, компанія однією з перших застосувала санкції проти росії, – йдеться в повідомленні на сайті відомства. Уже 26 лютого Google на невизначений термін зупинив монетизацію російських державних ЗМІ в усьому світі, зокрема RT та Sputnik, а потім 2 березня YouTube заблокував усі канали, пов’язані з російськими державними ЗМІ в Європі. Також Google розширив кіберзахист для облікових записів українців. Дуже важливим для наших державних ресурсів та ЗМІ став Project Shield — безплатний необмежений захист від DDoS-атак.

Нагороду вручили віцепрезидентові Google Карану Бхатії. "Війна в Україні та спричинена нею гуманітарна криза є руйнівними. Ми й далі співпрацюватимемо з українським урядом, щоб надавати більше підтримки, допоки в цьому є потреба", – зазначив він. OK, Google <3

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.