До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Соборність духу: в Києві відбудеться фестиваль актуальної культури

21 та 22 січня відбудеться фестиваль актуальної культури, присвячений Дню Соборності України. Це колаборація від мистецьких проєктів "Пожежа", "На часі", ARSENAL XXII та бару "Вогник".

Реклама

"Образ однієї, єдиної, нероздільної, вільної, самостійної України "від гір карпатських аж по кавказькі" став національним ідеалом, на якому зійшлися політичні сили України початку XX століття. І нині ідея соборності лишається інтегральним фактором та чи не єдиним незмінним положенням програмних цілей національно-визвольного руху. Цей день є вкрай важливим для єднання та спільної синергії творчих угрупувань задля візіонерства, котре є необхідною передумовою для уявлення та побудови майбутнього", — зауважують організатори.

​​Протягом дводенного фестивалю гості зможуть відвідати музичні виступи як легендарних Аква Віта, the unsleeping, так і представників молодої сцени — Badwor7h, DOBRYVA, The Lazy Jesus, Oi FUSK тощо. Окрім масштабної музичної програми, організатори підготували лекції про сучасне українське кіномистецтво та соціальні тренди. Також на благодійному тату-марафоні від Acupuncture Kyiv тату-волонтери на чолі з організатором ініціативи Sasha_animal робитимуть тату за донат для ЗСУ.

Інформацію про квитки та події фестивалю дізнавайтеся в Telegram-каналі На Часі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.