До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Символізм убрань Кейт Міддлтон і Меган Маркл на похороні Єлизавети II

Похорон королеви Єлизавети II 19 вересня був однією з тих подій, коли королівська родина вибирає продумані вбрання, що слугують певній меті.

Кетрін, принцеса Уельська на похороні Єлизавети II 19 вересня 2022 рокуКетрін, принцеса Уельська на похороні Єлизавети II 19 вересня 2022 року

Принцеса Уельська доповнила свій скромний образ ювелірними прикрасами, які промовили безліч слів у своїй символіці. Змішавшись із морем чорного, завданням Кейт було зіграти роль другого плану для Вільяма, якого нещодавно оголосили принцом Уельським і який тепер є першим у черзі на трон. У її вбранні було враховано все, починаючи від скромного крою пальта й закінчуючи висотою підборів її туфель. Навіть розкішне волосся принцеси було зібране в низький пучок, ледь помітний під головним убором.

Реклама
Кетрін, принцеса Уельська на похороні Єлизавети II 19 вересня 2022 рокуКетрін, принцеса Уельська на похороні Єлизавети II 19 вересня 2022 року

Кейт знову вшанувала пам’ять покійної королеви перлами, які традиційно носять члени королівської сім’ї в траурі через їхню тиху, природну елегантність. Вона вибрала сережки з перлами, які юна принцеса Єлизавета отримала від правителя Бахрейну в день свого весілля в 1947 році. Кольє із чотирьох ниток перлин і діамантів, яке Кейт раніше надівала на Діамантову річницю весілля принца Філіпа та Єлизавети II у 2017 році та похорон герцога Единбурзького у квітні 2021 року, також має цікаву історію. Королева доручила ювелірному Дому Garrard створити незвичайне намисто із застібкою з перлин, подарованих їй японським урядом у 1970 роках. У 1982 році Єлизавета II позичила його принцесі Діані з нагоди бенкету на честь королеви Нідерландів Беатрікс у палаці Гемптон-корт.

Меган Маркл на похороні Єлизавети II 19 вересня 2022 рокуМеган Маркл на похороні Єлизавети II 19 вересня 2022 року

Герцогиня Сассекська також приєдналася сьогодні до принца Гаррі та інших членів королівської родини на похороні королеви. Одягнена в чорну сукню з кейпом і ширококрисий капелюх, Меган ішла поруч із принцом Гаррі під час траурної процесії.

Герцогиня віддала належне королеві та зробила вибір на користь сережок з перлинами й діамантами, які їй подарувала покійна Єлизавета II. Раніше Меган надівала ці сережки під час своєї єдиної сольної зустрічі з королевою у 2018 році, а минулого тижня двічі носила їх, вшановуючи Її Величність.

Герцогиня Сассекська стоїть поруч із принцесою Уельською, принцом Джорджем і принцесою Шарлоттою на похоронах королеви у Вестмінстерському абатстві 19 вересня 2022 рокуГерцогиня Сассекська стоїть поруч із принцесою Уельською, принцом Джорджем і принцесою Шарлоттою на похоронах королеви у Вестмінстерському абатстві 19 вересня 2022 року

За матеріалами vogue.co.uk

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.