До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шон Пенн утретє приїхав до України та привіз свою статуетку "Оскара"

Президент Володимир Зеленський зустрівся з американським актором, режисером, сценаристом і продюсером, лауреатом премії "Оскар" Шоном Пенном, який уже втретє приїздить до України за час повномасштабного вторгнення Росії.

"Цього разу наша зустріч була особливою, – написав Президент у своєму офіційному Telegram-каналі. – Шон привіз свою статуетку „Оскара" як символ віри в перемогу нашої країни. Вона перебуватиме в Україні до закінчення війни".

Реклама

Президент вручив Шону Пенну орден "За заслуги" III ступеня й подякував за щиру підтримку та вагомий внесок у популяризацію України у світі.

Нагадаємо, що разом з власною благодійною організацією CORE Шон Пенн надає гуманітарну допомогу внутрішньо переміщеним особам та біженцям з України. У 2021 році режисер почав працювати над документальною стрічкою про війну в Україні на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. За день до повномасштабного вторгнення росії в Україну Пенн приїхав до Києва, щоб продовжити роботу над фільмом. З першого дня війни актор всіляко підтримує Україну та українців.

Під час трансляції наживо на телеканалі CNN Пенн розповів про обстріли й руйнування міст, гуманітарну кризу та висловив упевненість у перемозі України. Також актор заявив, що Американська кіноакадемія має надати Володимирові Зеленському слово під час 94-ї церемонії вручення премії "Оскар", інакше він знищить дві власні статуетки.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.