До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Президент України Володимир Зеленський відвідав Бахмут

Президент України Володимир Зеленський побував у Бахмуті, де відзначив нагородами бійців, захисників України, та особисто їм подякував.

Реклама

"Схід тримається тому, що Бахмут бореться. Фортеця нашого духу. У важких боях і ціною багатьох життів тут зараз виборюється свобода для всіх нас, — сказав Президент. — Захисники Бахмуту заслуговують на максимальну підтримку й найвищу подяку. Тому сьогодні я поруч із ними. Вони — надлюди. Наша міць, наші герої".

У Бахмуті військові через Зеленського передали український прапор конгресу США на знак подяки за надання зброї

Вчора Президент виступив з промовою, в якій зазначив: "Бахмут залишається найгарячішою точкою на всій лінії фронту — понад 1300 км активних бойових дій. Ще з травня окупанти намагаються зламати наш Бахмут, але час іде — і Бахмут ламає вже не тільки російську армію, а й російських найманців, що прийшли на заміну втраченій армії окупантів".

"Лише вдумайтеся: Росія втратила в Україні вже майже 99 тисяч своїх солдатів. Днями буде 100 тисяч втрат окупантів. Заради чого? Відповіді ні у кого в Москві немає. І не буде".

"Вони ведуть війну й витрачають життя людей — інших людей, не своїх близьких, не свої власні життя, а інших, — і лише тому, що якась там купка в Кремлі не вміє визнавати помилок і страшенно боїться реальності. Але реальність говорить сама за себе".

"Я дякую всім нашим бійцям, які героїчно тримають Бахмутський напрямок, Соледар, Авдіївку, Марʼїнку, Кременський напрямкок та увесь Донбас — регіон, який до приходу Росії був одним з найсильніших в Україні і який Росія руйнує просто до випаленої землі. Навіть така жорстокість ворогу нічого не дасть", — сказав Президент.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.