До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Портрет нації: українські сім’ї сто років тому

Який вигляд мали українські сім’ ї сто років тому? Чим жили, який одяг носили, які зачіски вибирали? За підтримки Музею історії міста Києва публікуємо серію фотопортретів київських сімей, які датуються сотнею, а подекуди – і більше років тому.

Діти завжди були найвищою цінністю для українців. Дітей любили, висловлюючи цю любов передусім у піклуванні. Діти мали бути нагодовані, вдягнені, в заможних сім’ях – добре освічені. Діти зростали, шануючи культуру та традиції України й усотуючи любов до вітчизни від батьків. Мрією кожної матері й кожного батька було те, щоб діти жили краще від них самих. Відтоді не змінилося нічого й водночас змінилося все. Українці досі мріють про краще життя для своїх дітей. Але головне – щоб вони зростали в мирі, не маючи рятуватися від страхіть війни.

Реклама

Дякуємо за допомогу у створенні матеріалу Ользі Друг — історикині, письменниці, авторці книжок "Вулицями старого Києва", "Від війта — до мера", "Особняки Києва" (у співавторстві), яка очолює відділ "Київ другої половини XVII ст. — лютий 1917 р." Музею історії міста Києва.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.