КУПИТИ КВИТКИ

Поради Таро: що нам підготував липень 2024

Місяць тріумфу, перемог, подолання перешкод, успіху та стрімкого руху вперед. Швидкість та ризик будуть найкращими помічниками в досягненні нових цілей та виходу на інший рівень життя. Головне не забувати періодично звіряти координати маршруту.

Фото: Getty

ОВЕН

Легкість на деякий час покине, але тільки для того, щоб всупереч почуттям і прихильностям підштовхувати вперед до остаточного рішення, яке повністю змінить вектор життя. Наберіться сміливості та зробіть останній крок. Ви довго прагнули цілі і вже майже перемогли.

Реклама.

ТІЛЕЦЬ

Зараз можна робити все, чого бажає душа. Не відмовляйтесь від зустрічей, знайомств з новими людьми, які в майбутньому відіграють важливу роль в реалізації ідей, повʼязаних з покращенням фінансового стану. У вас легко вийде отримати бажані результати, якщо будете впевнено діяти та сміливо ділитись думками.

БЛИЗНЮКИ

Завершення череди випробувань та відчуття свободи. Міняються внутрішні цінності та зовнішні цілі. Старі звички залишайте в минулому і власноруч моделюйте нові патерни поведінки. Перехід непростий, але ці тимчасові труднощі — ніщо в порівнянні з тим, що вже позаду. Далі буде легше. Попереду нові досягнення та цінні подарунки долі.

РАК

Відкривається одразу декілька дверей. Настає стан розгубленості та неможливості обрати щось одне. Це може спочатку збивати з пантелику та заважати зробити правильне рішення. Проте не хвилюйтеся. Спокійно розглядайте всі пропозиції, не вирішуйте надто швидко. Візьміть час на роздуми і орієнтуйтеся лише на власні потреби. Те, що потрібно вам, дочекається вас.

ЛЕВ

Деякі ситуації потребують негайного прояснення, але, щоб не наробити помилок під впливом емоцій, краще спочатку подумати про наслідки та з урахуванням цього розробити детальний план дій. Не намагайтесь робити все самостійно, зверніться за допомогою до однодумців, які мають схожий досвід і можуть з розумінням підтримати вас у будь-який момент.

ДІВА

Час побути наодинці зі своїми думками. Відпочити, посидіти в тиші, прислухатися до себе, щоб відфільтрувати своє від чужого, прокласти власний шлях та визначитися, з ким його долати далі. Не поспішайте, не дозволяйте нікому підганяти вас у рішеннях. Добре обмірковуйте, зважуйте плюси і мінуси. Проявіть властиву вам пильність, скрупульозність та акуратність.

ТЕРЕЗИ

Шанс отримати череду нових емоційних подій, але час на це обмежений. Тож не варто сидіти та чекати, краще йти та насолоджуватись моментами радості та щастя. Скільки часу триватиме цей стан ейфорії — невідомо, але наразі він є важливим та необхідним для отримання нового чуттєвого досвіду. Дозвольте дивам статись у вашому житті.

СКОРПІОН

Зосередьтеся на пошуку духовного сенсу та вдосконаленні своїх моральних якостей. Можливо, на вашому шляху з'явиться мудрий наставник чи учитель, який допоможе у цьому. Нині саме час прокачати себе, пізнати, або ж передати наявні знання та уміння іншим.

СТРІЛЕЦЬ

Очікуються нові починання у вашому житті. Можливо, зав'язуються стосунки, які можуть призвести до шлюбу, довгої дружби або тісних емоційних зв'язків. Якщо у вашому житті вже встановилися тісні взаємини з будь-ким, то швидше за все, саме зараз вас чекає їхнє емоційне оновлення.

КОЗОРІГ

Ви можете відчувати сумніви, ніби ваші старання марні, але насправді це не так. Навіть якщо результату ваших дій ще не видно, зараз не час припиняти свої спроби. Терпимість та відсутність метушні сприяє повільному, але чіткому просуванню вперед. Наполегливо продовжуйте досягати успіху.

ВОДОЛІЙ

Ви на порозі різких змін. Сенс цих змін полягає в тому, що вам необхідно буде засвоїти важливу істину про себе і діяти відповідно. Звільніть своє життя від хибних конструкцій та переконань, визначте свою цінність. Старий порядок має бути зруйнований, щоб розчистити місце новому.

РИБИ

Вам варто ретельно та мудро обмірковувати, перш ніж ухвалювати рішення. Будьте спокійні та врівноважені. Поміркуйте, чи чиста ваша совість, спробуйте взяти до уваги думку іншої людини, перш ніж робити моральний вибір. Що б не відбувалося цього місяця, результат буде справедливим. Можлива участь у спірних питаннях, але все встане на свої місця у недалекому майбутньому.

Текст: Анастасія Талько

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.