До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пес Патрон став першим у світі псом – посланцем доброї волі UNICEF

UNICEF присвоїв Патрону титул першого у світі Пса Доброї Волі.

До Всесвітнього дня дітей ЮНІСЕФ офіційно присвоїв Патрону титул першого у світі Пса Доброї Волі та підписав з ним меморандум про взаєморозуміння. Всесвітній день дитини щорічно відзначається 20 листопада: саме в цей день в 1989 році було прийнято "Конвенцію про права дитини".

Реклама
@patron_dsns

"Вперше ми підписали Меморандум про співпрацю та надали почесний статус "Пес Доброї Волі" найвідомішому в Україні песику Патрону", – йдеться в спільному дописі UNICEF та Патрона в Інстаграм. Мета меморандуму – інформування маленьких та дорослих українців про ризики вибухонебезпечних предметів, а також підтримання ментального здоров’я дітей, підлітків, молоді, їхніх опікунів та освітян.

@patron_dsns

"Сьогодні, у Всесвітній День дитини, саме час привернути увагу світової спільноти до життя українських дітей. Вони чують сирени та живуть під час жорстокої війни. Всюди правила, обмеження: не задля виховання, а задля збереження життя. Таке дитинство не може існувати в 21 столітті. Але я насправді вдячний всім, хто допомагає нам з @dsns_ukraine інформувати дітей у цікавий спосіб: мультики, загадки, цікаві завдання. Це я зараз кажу про ЮНІСЕФ, якщо-що. Дякую всім працівникам ЮНІСЕФ, що працюють заради життя кожної дитини", – зазначив в дописі Патрон. І додав: "Ще раз, прошу вас сильно-пресильно: якщо бачите незнайомий предмет чи уламок ракети/снаряду. Не підходьте. Не чіпайте. Телефонуйте в 101. Пообіцяйте мені бути пильними. А я пообіцяю вам завжди дарувати свій лизь".

@patron_dsns

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.