До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мер Херсона закликає створити "зелений коридор" для жителів міста

У ніч з 1 на 2 березня російські військові зайшли на територію Херсона. Про це повідомив мер міста Ігор Колихаєв. Попри те, що окупанти вдерлися до Херсона, місто залишається українським.

Ситуація в Херсоні складна. Місто перебуває під контролем України, але російські окупанти захопили залізничний вокзал і річковий порт. Мешканці міста поширюють фото та відео, що демонструють, як російські військові пересуваються вулицями міста. Водночас військові РФ зруйнували ТЦ "Фабрика", влучили в житлові будинки районів Таврійський, Шуменський, ХБК, обстріляли будівлі СБУ та мерії. За словами очевидців, час від часу на вулицях чути постріли. Кількість постраждалих наразі невідома.

Реклама

Мер Колихаєв закликає створити "зелений коридор" для того, щоб вивезти з міста постраждалих, а також доправити до Херсона гуманітарну допомогу, зокрема харчові продукти. "До уваги всіх ЗМІ — херсонських, обласних, всеукраїнських, світових! Всіх журналістів, які мене знають, які люблять Херсон, вболівають за його долю, прошу скористатися своєю четвертою владою і допомогти нам отримати "зелений коридор" для вивезення поранених і вбитих, ввезення в місто медикаментів і харчових продуктів. Без цього всього місто загине!" — написав Колихаєв на своїй сторінці у Facebook.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.