До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фонд LEGO надає 13,6 мільйона доларів на підтримку українських дітей

The LEGO Foundation надає 100 мільйонів данських крон (приблизно 13,6 мільйона доларів США) на підтримку та відбудову системи освіти в Україні й освітніх потреб дітей і сімей, які втекли від російської агресії до сусідніх країн.

The LEGO Foundation

Фонд LEGO працює над підтримкою освіти дітей в Україні з 2010 року й далі співпрацюватиме з Міністерством освіти і науки України, щоб сприяти українським дітям у набутті здібностей, які знадобляться їм у майбутньому, включно з навичками, пов’язаними з розв’язанням проблем, формуванням стійкості та покращенням здатності спілкуватися з іншими. Через війну, що триває в Україні, близько 15,7 мільйона людей потребують допомоги, 12,4 мільйона були переміщені, а 3,6 мільйона українських дітей втратили змогу належно здобувати освіту. Фінансова підтримка The LEGO Foundation спрямована на те, щоб українські діти мали можливість і далі навчатися, а також на забезпечення психосоціальної підтримки.

Реклама
The LEGO Foundation

Донація в 100 мільйонів данських крон у вересні 2022 року стала наступною після загальної гуманітарної допомоги в 110 мільйонів данських крон, яку надали The LEGO Foundation у березні того ж року разом із The LEGO Group та Ole Kirk’s Fond. Метою нової фінансової допомоги є подальша підтримка відновлення освітнього процесу. Впродовж останніх дванадцяти років The LEGO Foundation реалізовує освітні проєкти в понад 15 000 школах та 300 дитячих садках України, ціллю яких є ігрове й діяльнісне навчання. До того ж фонд започаткував спеціальні дослідницькі проєкти, щоб проаналізувати вплив навчання через гру на соціально-емоційні навички дітей та оцінити готовність педагогів запроваджувати таке навчання в класах.

The LEGO Foundation

Оксана Рома, керівниця освітніх ініціатив The LEGO Foundation в Україні, зазначає: "Розпочинаючи новий навчальний рік в Україні, ми маємо усвідомлювати, наскільки відмітним цей досвід буде для багатьох наших дітей. Ця пожертва спрямована на те, щоб українські діти, як в Україні, так і в сусідніх країнах, як-от Молдова й Румунія, могли продовжувати свою освіту, попри серйозні перешкоди, яких вони зазнали через війну, а до цього – глобальну пандемію".

The LEGO Foundation

Також фінансову допомогу The LEGO Foundation буде використано для створення та імплементації модуля "Благополуччя дітей і педагогів: дієві інструменти та практики підтримки", впровадження якого відбуватиметься на національному рівні для забезпечення безперервного професійного розвитку педагогів закладів дошкільної освіти та початкової школи з питань психосоціальної підтримки дітей, їхнього благополуччя в закладі освіти в умовах надзвичайних ситуацій, зокрема з використанням ігрового та діяльнісного підходів. The LEGO Foundation продовжуватиме співпрацю з Міністерством освіти і науки України та партнерами для надання підтримки українським дітям у майбутньому.

The LEGO Foundation

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.