До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дистанційні платформи для навчання, саморозвитку та отримання інформації

Команда Міністерства освіти і науки України спільно з партнерами започаткувала низку корисних освітніх ресурсів, а також сервісів, що надають психологічну допомогу. Vogue.ua розповідає про деякі з них.

"Всеукраїнська школа онлайн". Платформу, що містить відеоуроки, конспекти та тестові завдання, можуть використовувати не лише діти, а й дорослі. Для зручності було розроблено й мобільний застосунок.

Реклама

"Навчання без меж" – спільний освітній проєкт МОН, Міністерства культури та інформаційної політики, українських телеканалів ПЛЮСПЛЮС, "Піксель" та регіональних каналів Суспільного мовника, а також платформ онлайн-телебачення.

"Освітній Хаб EduHub.in.ua" запровадили щоденні онлайн-зустрічі із сертифікованими психологами Асоціації інноваційної та цифрової освіти.

"НУМО" – платформа розвитку дошкільнят, дитячий онлайн-садок з відеозаняттями для дітей віком від 3 до 6 років. Перший випуск доступний до перегляду на YouTube-каналах МОН та UNICEF.

У співпраці з дитячим психологом МОН також підготувало серію інформаційних матеріалів "Психологічна турбота від Світлани Ройз". Це добірка відеоінструкцій та інфографіків, що містять рекомендації та практичні поради для батьків.

Педагоги й дитячі психологи за підтримки Міністерства освіти і науки запустили телеграм-канал "Підтримай дитину". Там зібрані ігри, вправи й поради, які допоможуть підтримати дитину у складні часи.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.