До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Бренд аксесуарів GRIE зробив презентацію сумок за мотивами роману Ремарка

У затишному номері Fairmont Grand Hotel Kyiv відбулася презентація бренду GRIE. Український бренд аксесуарів зібрав гостей, аби занурити їх у сцену одного з романів Ремарка, представивши сумки з останніх колекцій та виробів, створених у колаборації з модним брендом Poustovit. Дивимося, як це було.

Реклама

Пригадуючи романи Ремарка, у пам'яті спливають сцени, де головні герої, які зазвичай мають складну долю, влаштовують собі унікальне й тільки їм зрозуміле свято, щоб полегшити свій стан та трохи розвіятися. Так і дизайнерка Аліса Гришаєва захотіла зробити не просто демонстрацію аксесуарів свого бренду GRIE, а занурити гостей у світ краси, свободи та сили.

Так, презентація в номері Fairmont Grand Hotel Kyiv нагадувала сцену з роману Ремарка "Життя у позику", де головна героїня розвішує свої сукні в готельному номері, створюючи власний світ краси та мрій у найважчий момент життя. Сумки GRIE, розміщені по всьому готельному номеру, стали не просто предметами краси, а й своєрідними амулетами, які нагадали про те, що часто речі — це наші "рятівні кола", наша втеча від реальності та спосіб зберегти віру в краще.

Презентація також скерована на підтримку українських військових, адже частину коштів від продажу сумок буде спрямовано на допомогу підрозділам ЗСУ.


Відвідали презентацію Соня Забуга, Лілія Пустовіт, Катя Тейлор, Таміла Немченко, Даша Трегубова, Альона Пономаренко та інші.

Аліса Гришаєва
Аліса Гришаєва
Лілія Пустовіт
Лілія Пустовіт
Таміла Немченко
Таміла Немченко
Даша Трегубова
Даша Трегубова
Олексій Прищепа
Олексій Прищепа
Юлія Єрмолаєва
Юлія Єрмолаєва
Яна Алтухова
Яна Алтухова
Альона Пономаренко
Альона Пономаренко
Ліна Христофорова
Ліна Христофорова
Валерія Толочина
Валерія Толочина
Олена Єва
Олена Єва
Анна Сергєєва
Анна Сергєєва
Вікторія Кагаловська
Вікторія Кагаловська
Соня Забуга
Соня Забуга

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.