До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Отрывок из книги "Жіноча компанія": Кристи Тарлингтон – о мечтах и здоровье

В апреле в издательстве ArtHuss выходит книга "Жіноча компанія. Поради і натхнення від 100 мисткинь і підприємиць". Это книга-вдохновение: в ней 100 женщин, известных и не очень, делятся опытом построения своего бизнеса и проблемами, с которыми они столкнулись. Одна из героинь книги, модель Кристи Тарлингтон, откровенно рассказывает о том, как смерть отца от рака легких мотивировала ее на запуск собственной благотворительной организации. Vogue.ua публикует отрывок из книги.

"Світ завжди потребує тих, хто наснажує інших, а не лише надихається сам".

Реклама

Крісті Тарлінґтон-Бернс

Активістка, модель, Нью-Йорк, штат Нью-Йорк

Кристи Тарлингтон

Ким ви мріяли стати в дитинстві?

Я розпочала кар’єру моделі у вельми юному віці, тож не мала багато часу на мрії, але точно знала, що хочу подорожувати. Також розглядала такі можливі варіанти: архітекторка, письменниця або пілотка.

Яку найкращу ділову пораду ви отримали на початку бізнес-шляху?

На самому початку мені дали чудову пораду — приділяти час подорожам, коли працюю в іншій країні чи в іншому місті, і завжди для цього шукати за кордоном друзів моїх друзів або родини — адже від них можна краще і більше всього дізнатися про тутешні місця й надалі активно спілкуватися.

Що для вас означає успіх?

Для мене успіх — почуватися цілеспрямованою, самобутньою та корисною для інших.

Чиї слова надихають і мотивують вас бути собою й робити улюблену справу?

"Найкращий спосіб знайти себе — це розчинитися в служінні іншим", — Ґанді.

Чим ви пожертвували на початку або жертвуєте під час торування бізнес-шляху?

Багато років тому я практично зреклася стосунків із моїм чоловіком — іще до того, як ми одружилися, коли я тільки робила свої перші бізнес-кроки. Я зрозуміла, що родина має бути на першому місці, і коли заснувала організацію Every Mother Counts, поклялася, що не дозволю їй поглинути моє життя.

Коли ви вперше дізналися про галузь, у якій нині працюєте? Як відчули покликання?

Я почала виступати на підтримку здоров’я та здорового способу життя після смерті мого тата в 1997 році від раку легень. Я побачила, що розповідаючи про його тютюнозалежність і свою дочасну втрату батька не тільки гою рани власної душі, але й допомагаю іншим зробити кроки в напрямі покращення здоров’я — і власного, і своїх близьких. Я почала виступати на підтримку глобальної охорони материнства в день, коли стала мамою. У 2003 році на світ з’явилася моя донечка Грейс, у мене були післяпологові ускладнення, а після одужання я дізналася, що кожного року вмирають, даруючи життя, сотні тисяч дівчат і жінок. Це був шок, особливо тому, що я пережила все те, про що всім добре відомо, але сприймається як статистичний показник. Я заснувала Every Mother Counts як кампанію для забезпечення своєчасної й належної охорони материнства, доступної кожній матері.

Назвіть ваше найбільше досягнення (або щось, чим ви найбільше пишаєтеся) у бізнес-діяльності.

Пишаюся, що той важкий досвід наблизив мене до багатьох дівчат і жінок, і що наша місія надихає інших працювати разом і впливати на життя не знайомих їм людей.

Чого світ потребує більшою мірою?

Світ завжди потребує тих, хто наснажує інших, а не лише надихається сам.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.