До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шон Пенн обіцяє знищити свій "Оскар", якщо Академія не надасть слова Зеленському

Шон Пенн обіцяє знищити свою статуетку "Оскар", якщо Академія кіномистецтва не надасть на церемонії слова Президенту України Володимиру Зеленському. Про це актор заявив в інтерв'ю каналу CNN

Реклама

Знаменитий американський актор і режисер Шон Пенн звернувся до Академії кінематографічних мистецтв і наук з пропозицією дозволити Володимиру Зеленському виступити з промовою на церемонії вручення нагород "Оскар", яка за київським часом відбудеться в ніч з неділі на понеділок.

В інтерв’ю CNN Пенн зазначив, що, вірогідно, Академія вже прийняла рішення не залучати Володимира Зеленського по відеозв'язку, але Шон Пенн вважає, що "Оскар" має надати Президенту Зеленському платформу для розмови про боротьбу України – позаяк Україна продовжує боротися з вторгненням російських окупантів. Актор також додав, що народ України приймає на себе кулі та бомби, разом з українськими дітьми. Та якщо Кіноакадемія не вважає за потрібне підтримати країну, то це рішення стане "найганебнішим моментом у всій історії Голлівуду". Актор і активіст закликав гостей бойкотувати церемонію нагородження, якщо підтвердиться, що керівництво "Оскару" вирішило відмовитися від спілкування з Зеленським щодо виступу під час телетрансляції.

Шон Пенн, який підтримує Україну, також сказав, що не сумнівається в перемозі українців у війні. Це лише питання часу.

Нагадаємо, Шон Пенн зустрічався з Президентом України Володимиром Зеленським. 24 лютого, коли в країні почалася військова агресія з боку РФ, актор прийняв рішення залишитися в Києві. Шон Пенн знімає документальну cтрічку про нашу країну й уторгнення Росіі.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.