До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитись на Netflix у лютому 2023

У лютому серед найцікавіших релізівNetflix — романтична комедія з РізВізерспун та Ештоном Катчером, підлітковий серіал жахів та довгоочікуваний четвертий сезон драми "Ти".

"До тебе чи до мене?"

Реклама

Легендарні зірки епохи ромкомів2000-х, РізВізерспун та Ештон Катчер, вперше зіграють разом у романтичній комедії. "Найкращі друзі та повні протилежності Деббі та Пітер на тиждень помінялися будинками, і в них з'являється можливість зазирнути в життя одне одного та отримати ключ до кохання". Ця комедія — режисерський дебют яскравої сценаристкиАлінБрошМакКенна, найвідомішу роботу якої ви точно бачили — вона є авторкою сценарію для стрічки "Диявол носить Prada".

10 лютого

"Ти", 4 сезон

Популярний серіал Netflix про скромного менеджера книжкової крамниці та серійного вбивцю Джо Голберга повертається з четвертим, останнім сезоном. Як ми пам'ятаємо, у третьому сезоні Джо переїхав до Каліфорнії, одружився, у нього народився син, але старі звички переслідувати дівчат не зникли... Тож, у четвертому сезоні наш герой повернеться до Лондона та знайде собі нових жертв.

9 лютого

"Червона троянда"

"Червона троянда" — спільний проєктNetflix та BBC; підліткова драма, "заснована на підліткових страхах, які відчуває група випускників шкіл, одержимих своїми смартфонами". Так, згідно із сюжетом, різношерста команда підлітків "має пережити літо жахів після завантаження програми, яка висуває їм смертельно небезпечні вимоги". У головних ролях — яскраві молоді акторки АйсісХейнсворт та Амелія Кларксон.

15 лютого

"Справжній дух"

Фільм розповідає реальну історію австралійки Джессіки Вотсон — мандрівниці, яка 2010 року здійснила навколосвітню подорож та стала наймолодшим мандрівником, якому вдався цей експеримент. Тоді Джессиці було 17 років. В основу фільму "Справжній дух" лягла її історія про те, як під час подорожі яхта Джессіки зіштовхнулась із вантажним судном, але дівчині все ж таки вдалося врятуватися та продовжити подорож.

3 лютого

"У нас є привід"

"Виявивши привид із туманним минулим у своєму новому будинку, сім'я стає сенсацією в інтернеті — і об'єктом уваги таємної урядової агенції". Ще одна драма жахів у нашій добірці, але у випадку з фільмом "У нас привид!" — це надзвичайно смішна стрічка. До того ж із чарівним акторським складом — у головних ролях зірка серіалу "Білий лотос" Дженніфер Кулідж, Адам Драйвер та зірка серіалу "Дивні дива" Девід Харбор.

24 лютого

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.